Mocht je willen opzeggen, dan vinden wij dat natuurlijk jammer. 


Als je de account wilt opzeggen, dan gaat dat via een geautomatiseerd proces en dat moet je "zelf" doen binnen je account. Je moet dat als volgt doen:

  • Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op Account
  • Ga naar Dit is mijn CannonWorks
  • Klik op de 1e tegel en je ziet alle functionaliteiten waarvan je gebruik maakt 
  • Klik op Deactiveren om je account stop te zetten


Je abonnement is per direct stopgezet en je hebt geen toegang meer. Als je nog klantgegevens en/of documenten nodig hebt, zorg er dan voor dat je deze eerst download voordat je opzegt. 


Je kunt tot 6 maanden na de-activatie altijd weer heractiveren door in te loggen en de instructies te volgen. Na 6 maanden worden je gegevens definitief verwijderd.