Dit is alleen mogelijk als je de Add-on Calculeren hebt geactiveerd.

Bij een offerte zonder calculatie blijft de kolom Project(en) in het orderoverzicht leeg. Wil je hier toch een omschrijving invoeren zodat je weet wat voor order het betreft dan dien je eerst een losse order aan te maken.

• Ga via menu naar Offertes
  • Selecteer bovenaan Orders/projecten
  • Klik op Nieuw project
  • Vink aan wat voor order je wilt gaan maken
  • Voer de gegevens in
  • Klik op Maak project
  • Als je nu een tekst invoert bij omschrijving dan wordt deze tekst in het orderoverzicht bij de kolom Project(en) weergegeven