Nieuwe Offerte
  • Ga via menu naar Offertes
  • Klik rechts boven op Nieuwe offerte
  • Kies een relatie (of voeg met een nieuwe relatie toe)
  • Vink de optie Offerte met calculatie aan

Calculatiegegevens
  • Maak - indien van toepassing - een keuze of er een opname ter plaatse is geweest of dat de calculatie o.b.v. bestek en/of tekening is. De keuze is optioneel, je kunt ook direct door naar de volgende stap.
  • Klik op Volgende

Gebouwen

• Kies een gebouwsoort (of voeg met  een nieuw gebouwsoort toe)
  • Vink - indien van toepassing - de optie Ouder dan 2 jaar aan
  • Voer het adres in of kies Klantadres om de adresgegevens van de klant uit het relatiebestand over te nemen
  • Klik op Volgende

Calculatie

• Selecteer Binnen en/of Buiten
  • Kies een gebouwdeel (of voeg met een nieuw gebouwdeel toe)
  • Klik op

• Klik op de blauwe balk van het gekozen gebouwdeel
  • Kies Werkzaamheid
  • Klik op

Naar de volgende stap: